Norendal finaleklar

Silje Norendal er klar for fredagens big air-finale i snowboard i OL etter å ha kommet på 10.-plass i en nervepirrende kvalifisering.

– De to triksene jeg gjorde nå, er de dårligste jeg har gjort hele uken. Jeg startet litt sent, og nervene kom veldig fort. Jeg slet skikkelig. Jeg er bare glad for at jeg er videre og glad for at jeg hopper tidlig i finalen, sa Norendal til Eurosport.

Mann alvorlig skadd etter havari i Troms

Tilstanden er svært alvorlig for mannen som ble sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at en sjark sank øst for Nord-Fugløya utenfor Vannøya i Troms.

Hovedredningssentralen Nord-Norge satte i 16-tiden søndag i gang et søk i området og klokken 18.23 søndag ble en mann funnet i sjøen av NH-90-helikopteret.

Reuters: Tidligere Oxfam-leder innrømmet sexkjøp

En tidligere sjef i hjelpeorganisasjonen Oxfam skal ha innrømmet å ha benyttet seg av prostituerte i Haiti. Det fremkommer i en intern rapport Reuters har fått tilgang til.

Rapporten ble utarbeidet i 2011 etter at organisasjonen mottok en epost som hevdet at flere medlemmer og ansatte i Haiti hadde brutt med Oxfams retningslinjer.

Skoledrapsmannen: – Jeg hater jøder og immigranter

19-åringen som onsdag skjøt og drepte 17 mennesker på en skole i Florida, har uttrykt rasistiske holdninger og fortalt om drapstanker på Instagram.

Han skrev blant annet meldinger som «Jeg hater jøder og immigranter» i en lukket gruppe bestående av seks medlemmer på delingstjenesten.

Russisk dopingmistenkt kan påvirke landets OL-utelukkelse

Curleren Aleksander Krusjelnitskijs dopingsak kan påvirke IOCs avgjørelse om å la de russiske utøverne avslutte vinterlekene under sitt eget flagg.

Talsmann Mark Adams i Den internasjonale olympiske komité (IOC) sa at dopingsaken, om B-prøven får samme resultat, vil bli vurdert av IOCs eget panel for de russiske utøverne (OAR).