Peppes Pizza har ambisjoner om å åpne 50 nye take away-restauranter i løpet av de neste tre årene. Nå vil de utvide satsingen i Ålesund.

Pizzakjeden har allerede en restaurant på Moa i Ålesund, men nå varsler Peppes en etableringsoffensiv i Norge. Det gjør at de blant annet er på jakt etter en egnet driver til å utvide satsingen i Ålesund.

─ Pizzakrigen handler ikke bare om antall utsalgssteder, men i like stor grad om å finne de rette driverne. Nøkkelen til suksess ligger i vårt velprøvde franchisekonsept, og å samarbeide tett med franchisetakerne for å sikre balanse mellom vekst og lønnsomhet, sier Espen Hoff, administrerende direktør i Peppes Pizza.

Peppes Pizza avslører foreløpig ikke hvilke konkrete planer de har for Ålesund, men er klar på at det framover skal satses mer på take away-utsalg. Pizzakjeden er klar på at de vil øke satsingen i Ålesund dersom den rette driveren dukker opp.

─ Peppes vil bidra til å løfte bransjen og markedet lokalt, og ikke minst øke fokuset på kvalitet. Alle i Ålesund fortjener kvalitetspizza til en lav pris, sier Espen Hoff.