Bekkevold mener Listhaug bør trekke seg

Geir Bekkevold i KrF mener det ville gitt regjeringen arbeidsro om Sylvi Listhaug trekker seg som justisminister.

– Hvis Listhaug ønsker sin egen regjering alt godt, så kunne hun kanskje gått til landets statsminister og sagt at hun trekker seg, skrev han på Twitter.

Minst fire døde etter brukollaps

Minst fire personer døde og ni ble skadd da en gangbru kollapset over en sjufelts motorvei utenfor Miami i Florida.

Brua på 950 tonn skulle være en snarvei fra Floridas nest største universitet til studentbyen i Sweetwater. Den skulle vært ferdigstilt i 2019.

Seks av ti har dobbelt statsborgerskap

Selv om hovedregelen er at Norge ikke tillater dobbelt statsborgerskap, får seks av ti nye norske borgere beholde sitt gamle pass.

Eritreere og somaliere utgjør de to største gruppene som beholdt sitt gamle statsborgerskap etter at de ble norske borgere i fjor, skriver Bergens Tidende.

Nye påstander om at McMaster må gå

USAs president Donald Trump har bestemt seg for å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver H.R. McMaster, ifølge Washington Post, som siterer fem kilder.

Helt siden begynnelsen av måneden har det versert påstander i amerikanske medier om at McMaster er på vei ut. Det hvite hus har avvist at dette er tilfellet.

Larsen på 11.-plass i Paralympics

Trygve Steinar Toskedal Larsen endte på en 11.-plass i fredagens 15 km skiskyting for sittende i Pyeongchang. Nordmannen kom i mål 2.23,7 bak vinneren, tyske Martin Fleig.

Andreplassen var det amerikanske Daniel Cnossen som tok, mens canadiske Collin Cameron tok hjem bronsemedaljen.