– Selskapet tar mål av seg å være et ledende advokatkontor på Nordvestlandet, forteller Cecilie Langva og Håkon Rasmussen, som sammen med Reidar Andresen og Trond Svinø utgjør de fire partnerne i selskapet.

Les flere nyheter fra Ålesund og omland på smp.no

Arbeidsplasser

De fire advokatene har alle et ønske om å skape sin egen arbeidsplass, akkurat slik de selv vil ha den.

– Her skal være stor takhøyde innad i kollegiet og lav dørterskel for klientene, sier Rasmussen. Vi er ambisiøse på både egne og klientenes vegne, fremhever Langva.

– Vi har opplevd god respons i markedet og har hatt stor pågang fra både tidligere og nye klienter. Vi har derfor vært så heldig at vi har fått muligheten til å ansette to dyktige advokater, Christina Marie Bjørge og Karina Lilleås Larsen. Studenten Martin Dyb starter som fullmektig i august. Med sekretærene Monica, Silje og snart Jenny-Ann, er vi svært tilfreds med personalsammensetningen sier Rasmussen.

Næring

Selv om Judicia er Ålesundsbasert, bistår de klienter på hele Vestlandet, primært fra Nordfjord i sør til Romsdal i nord. Klientmassen består hovedsakelig av små og mellomstore virksomheter lokalt og regionalt, samt kommuner.

– Som advokat kommer vi tett på det som skjer i samfunnet. Vi dekker både næringslivet og det offentlige sitt behov for juridisk bistand og vi brenner for de gode løsningene. I tillegg yter vi juridisk bistand til privatpersoner innen de fleste rettsområder. Vi har lang erfaring med å føre saker for domstolene, også innen strafferett, legger Rasmussen til.

Offisiell åpning

Judicia ble formelt starta 1. november i fjor, og har vært på plass i lokalene på Grimmerhaugen siden nyttår. Men den offisielle åpningen blir i mars.

– Da har vi invitert til en stor åpningsfest i lokalene våre der vi blant annet vil fortelle om vegen videre, sier Langva.

Gjør som 25.000 andre - følg smp.no på Facebook