Alle nødetatene rykka onsdag ettermiddag ut til ei trafikkulykke på fylkesveg 658, like ved tunnelåpninga på Valderøya.

Uvisst skadeomfang

- To biler med til sammen tre personer var innblanda i en kollisjon. Av disse tre er to brakt til sjukehus med ambulanse, men vi vet ikke noe om skadeomfanget, opplyser operasjonsleder ved Sunnmøre politidistrikt, Magne Tjønnøy.

- Den ene av de to involverte bilene har kommet ut på fylkesvegen, og det er de to som satt i denne bilen som er frakta til sjukehus, forteller operasjonslederen.

- Det er med andre ord snakk om brudd på vikeplikta?

- Dette er det for tidlig å si noe om. Videre etterforskning vil gi svar, sier Tjønnøy.

Ifølge politiet er det så langt ikke tatt beslag i førerkort i tilknytning til ulykka.

l

Manuell dirigering

Ulykka ble varsla rundt klokka 15.50. Det oppsto en del trafikale problemer etter denne, men tunnelene er ikke stengt. Kort tid etter ulykka var det manuell dirigering forbi ulykkesstedet.

De to bilene har så vidt store skader at de må taues bort fra stedet, melder politiet. De avslutta på ulykkesstedet rundt klokka 1715.

Oppdatering 23.40, onsdag: Helse Møre og Romsdal melder seint onsdag kveld at det var ei kvinne i 70-åra og en mann i 80-åra som blei skada i ulykka. Om kvinna heter det at hun har alvorlige skader, men at tilstanden er stabil. Mannens skader blir videre betegna som moderate. Også her er tilstanden stabil.

Kart: Google Maps
Foto: SMP-tipser