Politiet på Sunnmøre har hatt nok å henge fingrene i natt til lørdag. Fra hele distriktet kom det klager på fester som spilte musikk med åpne dører og vinduer, og politiet måtte gripe inn flere steder.

- Spesielt mange barn fikk ødelagt nattesøvnen på grunn av dette, sier politiet i sin operasjonslogg.

Slått ned på Hessa

På Hessa ble en person sendt til legevakt, etter at to uvedkommende kom til en bolig og slo og sparket vedkommende. De er identifisert og blir anmeldt, i følge politiet.

Angrepet med stol

I halv tre-tiden økte temperaturen betraktelig ved serveringsstedene i sentrum. Det begynte med at en kvinne henvendte seg til politiet fordi hun var blitt slått med en stol. Mannen som slo skal være kjent, og kvinna vil anmelde forholdet.

Lettkledd utenfor rekkverket

Like etterpå måtte fire personer bortvises fra sentrum for å lage bråk. En av dem forsto ikke beskjeden godt nok til å holde seg unna, og dukket opp igjen en knapp time senere for å lage mer brudulje. Det endte i arresten.

Så kom melding om en person som gikk lettkledd utenfor gelenderet på en bro i indre bydel. Denne mannen måtte innbringes og fikk overnatte i fyllearresten, melder politiet.

To til legevakt

To personer ble sendt til legevakt med skader i løpet av natta, den ene med et kutt i hodet fra en mulig voldssak. Den andre ble slått og sparket inne på et serveringssted slik at han måtte til legen.