Larsnes/Gursken har sju poeng opp til trygg plass, og taper ganske sikkert mandagens bortekamp mot lederlaget AaFK 2. Som ikke har råd til flere blemmer, søndagens 4–5 tap mot Tornado Måløy var ikke bra.

Kl 15.00: Arna-Bjørnar – Tornado Måløy

Kl 15.00: Norborg  - Årdal

Kl 15.00: Brattvåg – Sunndal

Kl 16.00: Spjelkavik – Bergsøy

Norborg har en veldig viktig hjemmekamp mot Årdal. Den bør vinnes, men Årdal er klart form-forbedret og blir snau favoritt i Uggedalen.På Spjelkavik stadion for hjemmelaget besøk av Bergsøy, som har skuffet stort i år. Satsingen har så langt ikke gitt de ønskede resultater – får trener Hugo Vicente fortsette også i 2015?

På eget gress er Spjelkavik favoritt i dag.Hødd 2 mot Stryn er helt åpent, Hødd 2 imponerte stort da de valset over SIF og vant hele 8–2 på Siffen sist. Og Stryn er også i ferd med å levere en god sesong. SIF må tette slusene borte mot gode Tertnes. SIF har tynn stall, og trenger flere poeng for å være trygge. Og Tertnes virker ikke å være i sin beste form nå.

I avd. 9 er opprykket trolig ute av rekkevidde for hardtsatsende Brattvåg. Fordi Strindheim har vært bedre, BIL har ni poeng pluss målforskjellen opp til trønderne.

I dag bør Brattvåg vinne, hjemme mot nedrykkstruede Sunndal. Spørsmålet er hvor lenge Brattvåg kan satse på å hente stadig flere importspillere.

Nå har de fire svenske spillere i stallen, og det må sies å være veldig spesielt for en 3. divisjonsklubb fra Sunnmøre.Tøft gjort av Brattvåg å satse slik, men dersom opprykket ryker også i år spørs det hvor lenge man kan holde på slik.