Avisbud som er organisert i Norsk Transportarbeiderforbund forhandler tirsdag med Mediebedriftenes landsforbund. Dersom det ikke oppnås enighet, vil 13 av Sunnmørspostens avisbud bli tatt ut i streik.

- Vi har forberedt oss så godt vi kan. Vi har skaffet oss oversikt over hvilke områder som vil bli rammet, og samtidig forsøker vi å kommunisere til leserne våre at alle abonnenter har tilgang til elektronisk avis, sier Lidvar Flydal, administrerende direktør i Sunnmørsposten.

- Abonnentene kan også hente avisa på leveringspunktene, forteller Flydal.

Hvis ikke meklinga om en ny overenskomst for avisbudene mellom Norsk Transportarbeiderforbund og Mediebedriftenes landsforening fører fram iløpet av tirsdag kveld, kan mer enn 1100 avisbud over hele landet være i streik fra onsdag.

Nordvest Distribusjon AS er firmaet som distribuerer Sunnmørsposten, og streiken kan føre til at 3500 abonnenter kan bli direkte berørt av den mulige streiken.

Sunnmørsposten beklager de problemer dette måtte medføre for deg. Hvis du har spørsmål eller noe skulle være uklart, må du ikke nøle med å kontakte vårt kundesenter på tlf. 70 12 00 00 eller abonnement@smp.no.