Natt til lørdag har ikke vært preget av alvorlige saker, men det var noen saker sent fredag kveld som politiet måtte hanskes med.

Klokka 22.00 fredag kveld fikk politiet melding om båttyveri i Ørsta. Det er en ni fot Askeladden som har blitt stjålet. Båten er en hvit, åpen båt med blått øverste bord. Båten hadde også en fem hk Mercury påhengsmotor. Båten skal ha blitt stjålet i løpet av den siste uken. Båten lå i utfar ved et naust på Liadal.

Klokka 23.05 fikk politiet tips fra publikum om vinglete kjøring fra Vestnes mot Ålesund. En personbil med en fører i 30-årene ble stoppet i Skodje. Føreren hadde ikke kjørekort, og virket ruset. Politiet fant også mindre mengder narkotika i bilen. Det ble sikret blodprøve. Politiet oppretter sak.

Fra midnatt har ikke politiet på Sunnmøre hatt alvorlige saker å ta tak i.

- Noen ordensforstyrrelser i løpet av natten, men ingen større saker. Relativt rolig natt, er meldingen fra Sunnmøre politidistrikt.

Sogn og Fjordane politidistrikt har hatt mer å gjøre.

Klokka 00.36 måtte politiet og ambulanse rykke ut etter melding om ei kvinne var blitt slått av en mann. Forholdet skjedde i et privat hus i Vågsøy kommune. Kvinna ble undersøkt av helsepersonell. Sak blir opprettet av Vågsøy lennsmannskontor.

Klokka 00.39 bestemte politiet seg for å anmelde en mann i 20-åra for urinering på offentlig sted i Stryn Sentrum.

Da klokka var 01.17 ble en mann i 20-åra bortvist fra Stryn sentrum etter å ha vært ruset og bråkete.