Da klokka var 00.22 ble politiet kontakta av en person som hadde knust et vindu på ei kontorbygg i Stryn sentrum. Lensmansskontoret på stedet vil følge opp saken.

Klokka 00.41 måtte politiet rykke ut etter melding om bråk fra en privat bolig på Fiskå. Det var flere personer i huset, og en mann ble sendt til lege for behandling. Ingen av partene på stedet ville anmelde forholdet. Vedkommende ble skadet idet han traff en dørkarm. Årsaken var noe uklar. Vanylven lensmannskontor vil følge opp saken.

Klokka 01.25 rykket politiet ut etter melding om en bobil som kjørte vinglete. Det var på riksvei 15 mellom Stryn og Eid. En person ble tatt med til lege for å få tatt blodprøve. Han vil også bli anmeldt for å ha stjålet bilen. Sak blir oppretta av Stryn lensmannskontor.

Klokka 02.23 melder politiet at to menn blir anmeldt for å urinere på offentlig sted i Stryn iløpet av natta.

Klokka 02.25 måtte politiet ta hånd om en voldelig og beruset kvinne i slutten av tenårene i Ålesund sentrum. Den aggresive kvinnen ble framstilt for lege, sparket og slo både helsepersonell og polititjenestemenn. Hun ble satt i drukkenskapsarresten, og må vente seg et oppgjør med påtalemakten, melder Sunnmøre politidistrikt.

Klokka 05.00 fikk politiet i Ålesund melding om at uvedkommende hadde vært inne i en bil og stjålet en GPS. Saken vil bli anmeldt. Bilen stod parkert i Kipervikgata og tyveriet skal ha blitt utført i løpet av natten.

Klokka 07.19 rykket nødetatene ut til en bolig på Hessa i Ålesund etter at naboer hørte en brannalarm. Brannvesenet måtte knuse ei rute i inngangsdør og hentet ut èn person. Han ble tatt hånd om av ambulanse. Det var noe røyk i boligen etter tørrkoking av mat.