I Ålesund og Ulsteinvik var det, henholdsvis en vakt ved et hotell og en vakt ved et utested som fikk gjennomgå.

Ved et hotell i Ålseund ble en vakt slått til av en beruset gjest, en mann i 30-årene. Vakten fikk ingen skader som følge av slaget og politiet fant mannen i et hus like ved hotellet. Han blir anmeldt for forholdet.

I Ulsteinvik blir en kvinne i 20-årene anmeldt for å ha slått og sparket etter vaktene ved et utested i sentrum. Ingen ble skadet, men kvinnen ble bortvist fra sentrum.

Ordenforstyrrelser

Også ordensforstyrrelser var noe politiet måtte hanskes med i natt.

I Ålesund ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært utagerende og aggressiv på et utested. Han hadde også slått etter en vakt og blir anmeldt for forholdet. Tidlig på morgenkvisten, kl. 05.30, måtte politiet rykke ut til en bensinstasjon etter at en mann i 20-årene hadde lagt seg ned for å sove. Da politiet kom, satte han seg kraftig til motverge og han måtte sove ut rusen i arresesten. Mannen blir også anmeldt.

I Volda ble en kvinne i 30-årene tatt med til legevakta for sjekk, etter at hun hadde vært utagerende og slått andre gjester i en privat bolig. Hun hadde også blitt slått til av en av gjestene. Politiet oppretter nå sak på de involverte.