Sunnmørspostens reporter på stedet forteller at politiet ber publikum holde seg på avstand.

Omstendighetene rundt politiaksjonen er foreløpig uklare.

Sunnmørspostens reporter melder om stort politioppbud på stedet. Det skal dreie seg om seks/syv politibiler og både sivilt og uniformert politi.

Politiet bekrefter klokka 19.15 at de på bakgrunn fra en bekymringsmelding har hentet to personer fra et hus i indre bydel.

- Bakgrunnen for dette er en bekymringsmelding fra en familie. Vi har hentet to personer som vi har satt i arrest. Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte at dette har noe med dødsfallet i Spjelkavik tidligere i dag, sier Arild Reite, operasjonsleder i Sunnmøre politidistrikt.

Politiet forteller klokka 19.45 at de nå er ferdig på dette stedet, men at flere aksjoner pågår.

- Vi er ferdig på stedet og to personer er pågrepet. Det er flere aksjoner på gang, forteller innnsatsleder Olav Ramnefjell på aksjonstedet.

Flere pågripelser

Like etter klokka 20.00 bekrefter politiet overfor Sunnmørspostens reporter på stedet at en tredje person er pågrepet. Denne pågripelsen skjedde ved en annen adresse enn politiaksjonen tidligere i dag.

Politiet bekrefter klokka 20.15 at tre personer er pågrepet og siktet etter det mistenkelige dødsfallet i Spjelkavik i dag.

- Politiet bekrefter at det er tre personer pågrepet og at de har status som siktet, i forbindelse med at en mann ble funnet død i en leilighet i Spjelkavik tidligere i dag, sier politiinspektør Unni Moen Vikebakk.

Politiet har bedt om trafikksjekk

Sunnmøre politidistrikt har anmodet nabodistriktene om å kontrollere trafikken.

- Det stemmer at vi har anmodet nabodistriktene om å gjennomføre trafikkontroll. La oss si at vi finner ut om en dag eller to at det dreier seg om et drap, da vil det være for seint å kontrollere trafikken da. Derfor har vi anmodet nabodistriktene om uteføre trafikkontroll nå, sier Arild Reite, operasjonsleder ved Sunnmøre politidistrikt.

- Hva er status på etterforskningen nå?

- Etterforskningen pågår for fullt. Teknikere arbeider på åstedet, men jeg vet ennå ikke noe om når de måtte være ferdig der, sier Reite.

Etter hvert rykket store styrker hit.