Havyard Group ASA, Hofseth Biocare ASA, Havila Shipping ASA og Havfisk ASA vil alle gi presentasjoner. Sistnevnte vil også offentliggjøre tredje kvartalstall under presentasjonen.

I tillegg vil DNB ASA og gjesteselskapet Marine Harvest ASA presentere seg. Det er DNB Ålesund og Næringsforeningen i Ålesundregionen som inviterer til konferansen i Ålesund 31. oktober. Dette er femte gang konferansen blir holdt.

Møteplass

– For første gang samarbeider vi med Næringsforeningen i å arrangere konferansen, og vi synes et samarbeid er positivt. Vi ønsker å legge til rette for møteplasser der investorer, næringslivet og de lokale børsselskapene deltar, sier Tore Lerstad i DNB Markets i Ålesund. Havfisk ASA vil presentere tredjekvartalstallene under konferansen.

– Vi synes det er flott at de velger å presentere tallene på en lokal arena. Vi er også fornøyd med å få Marine Harvest hit som gjesteselskap, det er stor interesse rundt selskapet og det er en av de mest handlede aksjene på børsen. Jeg vil også trekke fram Havyard Group som ble børsnotert i sommer, og som gjør det interessant å få presentere dette selskapet, sier Lerstad.