Politiet frigir navnet på avdøde etter dødsfallet i en leilighet i Spjelkavik i Ålesund denne uka.

Det var Åge Stavran, født i 1979, fra Ålesund som ble funnet død.

Politiet opplyser at offentliggjøringen skjer i samråd med de pårørende.

Fire er sikta

Tre menn og ei kvinne er sikta i saken for legemsbeskadigelse med døden til følge. Mennene er også sikta etter mordbrann-paragrafen.

Det var på tirsdag klokka 15.40 at nødetatene rykket ut etter melding om brann i Øvre Holen. En død mann ble funnet i leiligheten, og den foreløpige obduksjonen viser at dødsårsaken var vold.

De tre mennene ble pågrepet samme kveld etter politiaksjoner ved to adresser i Ålesund. Kvinnen stiller seg uforstående til siktelsen og motsatte seg fengsling, fredag.

Alle er fengslet

Under fredagens fengslingsmøte ba politiet om fire ukers varetekt - med to ukers isolasjon - og fikk medhold i dette.

De tre mennene på 19, 22 og 26 år kan holdes varetektsfengslet fram til 20. november. De to første ukene skal de holdes i isolasjon.

Eldstemann, en 26-åring fra Søre Sunnmøre, sa seg enig i å bli varetekstfengslet.

- Min klient stiller seg uforstående til siktelsen om legemesbeskadigelse med døden til følge, og mordbrannparagrafen. Men han sier at han var til stede og overvar drapshandlingen, sa mannens advokat Odd H. Hovde til smp.no på torsdag.

22-åringen samtykket også til varetekstfengsling. Yngstemann motsatte seg dette. Politiadvokat Inger Myklebust Ferstad mener likevel at det finnes tilstrekkelig med bevis til å holde ham fengslet.

Samtlige av de fire er dermed fengslet. Alle fengslingsmøtene er av hensyn til etterforskningen holdt for lukkede dører.