Tre personer ble seint fredag kveld kjørt til lege for behandling, etter slossing inne i en leilighet i Ålesund sentrum. Politiet mistenker fire menn i begynnelsen av 20-åra for legemskrenkelsene, opplyser vakthavende operasjonsleder Magne Tjønnøy i Sunnmøre politidistrikt. De mistenkte var tidligere bortvist fra stedet men kom likevel tilbake. Hendinga ble loggført av politiet rundt klokka 00.30. Saka etterforskes videre av Ålesund politistasjon.

Litt tidligere på kvelden ble en overstadig berusa mann i 20-åra tatt hånd om av politiet i Kirkegata i Ålesund. Han slo i flere biler uten at det oppstod skader på disse, men mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv og fikk overnatte i fyllearresten.

Slått bevisstløs

I Ålesund ble en mann i 20-åra henta av ambulanse etter å ha blitt slått ned av en annen på samme alder, opplyser politiet. Han var bevisstløs da politiet ankom stedet, og var våken da han ble kjørt av gårde. Flere vitner beskrev hva som skjedde, og én ble pågrepet, opplyser operasjonsleder Magne Tjønnøy.

På Hareid kom en lukka fest ut av kontroll, og vaktene meldte politiet om behov for hjelp. Politiet gikk imellom og fikk roa situasjonene, som oppstod på utsiden av festlokalet. Flere hevda seg forulempa og vil anmelde saker til politiet over helga. Politipatruljen oppretter flere saker etter hendelsen.

Utagerende på nachspiel

En mann er anmeldt for å ha knust gjenstander og gått til angrep på eieren av en leilighet i Ålesund tidlig lørdag morgen. Eieren greide å kaste mannen ut, og anmelder forholdet.

I Ålesund sentrum pågrep politiet en mann tidlig lørdag morgen, etter melding om at han hadde gått amok og slått til andre. Det var ingen alvorlig personskade, opplyser operasjonsleder Magne Tjønnøy.