Selskapet har i fireårsperioden 2010-2013 økt omsetningen fra 4,4 millioner kroner til 64 millioner. Selskapet har ca. 35 ansatte i Norge, hvorav 25 på hovedkontoret i Ålesund.

- Vi er utrolig stolte og glade for denne anerkjennelsen, og det er et solid arbeid som er lagt ned av en hel organisasjon gjennom disse vekståra. Det er de ansatte som er nøkkelen til selskapets suksess, sier daglig leder Christer Valderhaug.

Programvare

Selskapet leverer programvareteknologi, blant annet til styring av offshore kraner, til håndteringsutstyr for miniubåter til bruk subsea og til bevegelseskompenserte gangbruer.

- Kundene våre er de største selskapene i maritim bransje, eksempelvis Rolls-Royce Maritime, Ulstein Group og Brunvoll sier Valderhaug.

Har flere mål

ICD Software, som står for Industrial Control Design,  er en del av gruppa ICD Industries. Gruppa har samlet 110 ansatte, og har blant annet virksomhet i Polen og Estland.

ICD Software ble startet i 2001. Eierene bak er  Stig Are Espeseth, Svein Erling Linge, Rune Espeseth, Christian Testman og Spilka International.

- Vi har klare mål om også internasjonal ekspansjon og videre vekst framover, sier Valderhaug.

Kåring

Det er Dagens Næringsliv som kårer gasellevinnere i samtlige av landets 19 fylker, og fylkesvinnerne konkurrerer samtidig om tittelen Årets gasellebedrift, som blir presentert på finalearrangementet i Oslo 9. desember.

For å kvalifisere til gasellelisten må aksjeselskapene over fireårsperioden 2010-2013 ha doblet driftsinntektene fra minimum en million kroner det første året i tillegg til at driftsresultatet samlet skal gå i pluss.