En beruset mann i 30-årene var til sjenanse for gjester ved Ungdomskafeen på Hareid liker etter midnatt. Mannen forsøkte å ta seg inn, men ble avvist. Han forlot stedet før politiet kom.

På samme tid ble en person i 40-årene bortvist fra et utested i Ålesund sentrum, etter å ha kranglet med vaktene.

Klokka 00.35 fikk politiet melding om at et utenlandsk kjøretøy hadde kjørt av vegen ved Sæviktunnelen i Herøy. Bilen fikk store materielle skader, men det ble ikke meldt om personskader. En annen bil forsøkte å trekke kjøretøyet opp på veien og bort fra stedet, uten å lykkes. De tre som befant seg på stedet forlot ulykka i den bilen som hadde forsøkt å trekke den andre opp. Politiet søkte etter denne bilen og den ble funnet igjen på Runde, sammen med de tre personene. Føreren var beruset og ble tatt med til Volda for blodprøvetaking. Mannen er i 30-årene. Politiet oppretter sak på forholdet.

Like før 01.00 plaget en mann i 30-årene to kvinner på en adresse i Ålesund. Det var høylydt krangling og kvinnene ble skremt av oppførselen. Politiet oppretter sak på forholdet.

Like etter klokka 02.00 fikk politiet melding om ordensforstyrrelse på Nordfjordeid. Politi og ambulanse ble sendt til en bolig i Eid sentrum etter melding om personskade. Hendelsesforløpet er uklart, men en person ble tatt hånd om av ambulanse da han hadde smerter i en fot.

Klokka 02.16 kom en politipatrulje over en mann i 20-årene i Ålesund som hadde brukt narkotika. Under en samtale ble misbruket avdekket. Mannen blir anmeldt.

I Ålesund ble ei kvinne i 20-årene bortvist fra et utested i Ålesund sentrum. Klokka hadde da blitt 03.14. Hun var beruset og var til sjenanse for de på stedet. Forholdet blir anmeldt.

Klokka 04.40 ble en mann i 20-årene bortvist fra Ålesund sentrum. Han var beruset og hadde kranglet med flere personer. Dersom han hadde vendt tilbake ville forholdet ha blitt anmeldt.