De to Ålesunds-hotellene har nemlig gått ut av Rica-kjeden, og blitt en del av Scandic.

Dermed heter de to nå Scandic Parken Hotel og Scandic Scandinavie.

– For våre hoteller sin del betyr dette av vi nå er en del av Ålesunds, Norges og Nordens størst hotellkjede med 230 hoteller, forteller direktør i Hotelldrift Ålesund, Sven Erik Moe.

Det er Hotelldrift som eier begge hotellene, i tillegg til Thon Hotell Noreg.

Bedre arbeidsplass

– Ved å føre sammen vår tradisjonelle satsing på kvalitet når det gjelder mat, service og produkt med Scandics systemer og tankegang tror vi at vi klarer å tilby våre gjester et enda bedre produkt og våre ansatte en enda bedre arbeidsplass, mener Moe.

– Det som er viktig for oss er at vi beholder det som er bra hos oss og som vi er kjente for, som vår premierte frokost og vår mat, og så kommer Scandics signaturretter, deres lobbykiosk, større utvalg for allergikere, økt miljøfokus og bedre tilrettelegging for funksjonshemmede som i tillegg til det som vi er kjente for i dag. Totalpakken blir desto bedre, sier Moe.

Ved Scandic Parken var det husøkonom Solbjørg Rørstad og Solveig Havnsund fra Galleri Flora, som begge har vært ved hotellet siden åpningen i 1981, som fikk æren av å klippe snora under «nyåpninga»