Politiet på Sunnmøre hadde flere oppdrag, men har ikke notert seg noen alvorlige hendelser i loggen fra natt til søndag.

En drøy time etter midnatt måtte politiet i Ålesund ta hånd om to aggressive menn i 30-åra. Begge fikk overnatte i arresten hos politiet, etter at de ikke aksepterte å bli nektet adgang til et utsted.

I samme tidsrom kom det melding om krangling og slåssing ved et privat arrangement på Trudvang i Hareid. Da politiet kom til stedet, var det rolig - og ingen personer skal ha blitt skadet.

Gjør som flere enn 21.000 andre - lik smp.no på Facebook

I løpet av natta har også politiet notert seg at en full mann ble bortvist fra Ålesund sentrum etter «dårlig oppførsel», og to menn anmeldes for å ha urinert på offentlig sted.

Ved 03.45-tida oppdaget dessuten politiet at det foregikk ulovlig skjenking ved et utested i Ålesund. Ifølge NRK Møre og Romsdal, var det sommertida som hadde lagd krøll med skjenkingen, ettersom klokka var stilt en time fram.

En mann har videre anmeldt et tjuveri ved et utested i Ålesund sentrum. Mannen savner lommebok med betalingskort og mobiltelefonen.