De har hatt planene klare ei stund, men nå blir det, sier daglig leder Peter-Arne Slagnes: I midten av mai åpner Thai City Wok dørene i Røysegata i Ålesund.

– Som det framgår av navnet satser vi på thaimat og asiatisk mat. Vi har fått innvilga 16 sitteplasser, men hovedsatsinga vår er likevel take-away, forteller Slagnes. Planene om restauranten har eksistert i mange måneder allerede, sier den daglige lederen.

– Vi har visst hvor vi skulle ha tilhold ei god stund, Når det har tatt litt tid har det både med kjøkkenleveranse, men også oppussing, å gjøre. En kan si det slik at vi har valgt å skynde oss sakte. Nå eier vi lokalene vi skal drive fra.

– Du har kanskje lang fartstid fra restaurantbransjen?

– Nei, jeg har bakgrunn som seilmaker, sier Slagnes, og ler litt, før han fortsetter.

– Men jeg skal ha med meg folk som kan dette, blant annet Arnat Bunsophon som restaurantsjef.

I første omgang er håpet at restauranten skal gi arbeid til to-tre stykker, så får vi se om vi må finne oss nye, større lokaler etterhvert, sier han.

Den nye restauranten satser på å ha åpent alle dager, men vil ha redusert åpningstid søndager, heter det.