Det lurer Moa Ur & Gull på, etter torsdagens nyåpningsfest på Amfi i Ålesund.

- Vi har pussa opp og butikken framstår som ny. Det måtte sjølsagt feires, sier eier Frode Stokkeholm.

Ingen jubel

Marsipankake med 450 kakestykker blei bestilt, og i ett av stykkene - i det øvre kremlaget, blei det gjemt en diamantring til en verdi av 10.000 kroner, forteller Stokkeholm.

- Dette med at det var gjemt en ring var annonsert, og kakestykkene gikk unna som bare dét. Det danna seg lange køer, og folk venta spent på at noen skulle juble over å ha funnet ringen. Det skjedde ikke. Siste kakestykke gikk uten at noen meldte fra.

- Du tror ikke en glupsk sunnmøring kan ha svelget den i iveren?

- Nei, det er ikke mulig, det var en solid ring, dette, sier Stokkeholm.

Gjør som flere enn 22.000 andre - lik smp.no på Facebook

Skulle gjerne ha visst...

- Nå er vi litt fortvila her. Det er jo ikke noe galt i det, om noen har funnet ringen og ikke ønsker å gi seg til kjenne. Samtidig vil vi jo gjerne vite hvem som fant den, slik at vi for eksempel kan få gitt vedkommende det sertifikatet som skulle ha fulgt med ringen, sier Stokkeholm.

- Det som dessverre hører med til historia er at det er observert folk som ikke hadde interesse av å spise kake, men som likevel henta seg kakestykker som de så leita seg gjennom, før de rett og slett kasta restene i bosset. Som følge av dette er søppeldunkene på denne delen av Amfi gått gjennom, uten at det er funnet noen ring, sier Stokkeholm. Han har følgende oppfordring til en eventuell finner:

- Ta kontakt med oss. Dette er jo egentlig ei gladsak. Så fremt vi finner fram til ringen og dens nye eier, sier han.

Lysten på mer kakehistorie: Nytt kakestykke om bakeren

Les også: Kakehistoria fikk sin slutt

Les også: Denne har blitt en hit