Etter et ekstraordinært styremøte mandag ettermiddag har Stig Slørdahl blitt bekreftet som ny direktør i Helse Midt-Norge. Det ifølge Helse Midt-Norge på Twitter klokka 18.26.

- Jeg er svært tilfreds med at vi har fått en meget kompetent ny administrerende direktør for virksomheten. Slørdahl er godt kjent i regionen og har tung medisinsk bakgrunn.  Helse Midt-Norge har høye ambisjoner om å utvikle og sikre enda bedre tjenester for befolkningen i årene som kommer og jeg er glad for at vi har fått med oss Slørdahl med på laget som skal realisere dette, sier styreleder Ola H. Strand i Helse Midt-Norge RHF til Helse Midt-Norges hjemmesider.

Slørdahl har vært medisinsk dekan ved det medisinske fakultet ved NTNU siden 1. oktober 2005. Han er spesialist i indremedisin og hjertesykdommer. Han sier at han er glad muligheten han nå får.

- Jeg er glad for at jeg får denne muligheten til å bidra til utvikling av spesialisthelsetjenesten i Midt-Norge. Gjennom flere år har jeg hatt et nært samarbeid med Helse Midt-Norge RHF og de lokale helseforetakene i regionen og det blir spennende å få anledning til å lede virksomheten. Den første tiden kommer jeg til å bruke til å møte mennesker for å lytte og lære. Jeg kommer til å prioritere dialog med ledere, ansatte og våre samarbeidspartnere, sier Slørdahl til samme nettsted.

Stig Slørdahl tar over etter Trond Michael Andersen.

Se også smp.no sin interaktive sak om helsetoppenes lønnsfest.