- Vi er veldig stolte av å presentere årets program. For de voksne er de store CC Cowboys og The Sweets. Førstnevnte er jo blant de største i Norge, mens The Sweet er en gammel slager, forteller daglig leder for Vanylvsråkk, Tryggve Sundsbakk.

Lokale

Han er også veldig stolt av at flere lokale skal spille. Dalsfjorden bluegrassband åpner lørdag, mens Koret Fram og Fiskå barne og ungdomskor spiller første dagen av festivalen som blir avholdt helt i starten av juli.

- Det er viktig for oss at fremtidige stjerner også får opptre på store scener.

OnklP

Vanylvsråkk er en familiefestival og tilbyr noe for enhver smak. For å lokke ungdommen til festivalen har Sundsbakk fått selveste Jaa9 & OnklP til å spille.

- For ungdommen er så vidt jeg vet OnklP an av de største for øyeblikket, spesielt etter "Hver gang vi møtes", og "Styggen på ryggen". Vi var heldige som fikk ham til å komme. Dagen etter skal han spille på Sommerfesten på Giske, sier Sundsbakk.

Også de aller yngste har arrangørene tenkt på.

Over 2000

I fjor var over 2000 mennesker innom festivalen i Vanylven, skal vi tro daglig leder. I år håper han på minst like mye.

- Om været blir bra har jeg tro på like bra eller bedre oppmøte enn i fjor. Vanylvsråkk er godt besøkt, hevder han og viser til at noe av årsaken er de mange frivillige som står bak.

- Over 150 frivillige gjør en enorm innsats for å få et så bra arrangement som mulig. Vi har god dugnadsånd i bygda.

Program

I løpet av de to dagene skal følgende spille:Fredag:

Koret Fram og Fiskå barne og Ungdomskor

Idol Jørn m/Bandet Trollebø

Jaa9 & OnklP

Sommartider

Novocaine

Lørdag:

Dalsfjorden bluegrassband

The Sweet

CC Cowboys

Blodsbrødre