Rundt midnatt fikk politiet tips fra publikum om beruset person som kjørte bil på Lauvstad i Volda. Politiet pågrep seinere på natta en mannsperson i 50-åra hjemme hos seg selv.  Mannen ble tatt med til lege for blodprøve. Førerkortet fikk han beslaglagt.

Da klokka var 00.20 stoppet politiet i Ålesund en bil for kontroll på Moa. Fører var ei kvinne i 30-åra som ikke hadde førerkort. Både hun og bileier blir anmeldt. Bileieren, som var passasjer i bilen, blir anmeldt for å ha overlatt føring av bil til noen som ikke fyller vilkårene. Bilen ble også avskiltet.

Noe før klokka 02 fikk politiet i Ålesund tips fra publikum som førte til at bil ble stoppet under kjøring i Ålesund sentrum. En utenlandsk mann i 30-åra ble tatt med til promilleprøve. Innsatt i varetekt for avhør i løpet av lørdag.

Klokka 02.30 ble en mann i 20-åra ble bortvist fra Ålesund sentrum på grunn av sin oppførsel. Han tok imidlertid ikke vare på muligheten, og kom tilbake til stedet etter kort tid. Mannen ble innsatt drukkenskapsarresten, og blir anmeldt.

Rundt klokka 03 fikk politiet melding om slagsmål med mange involverte ved utested i Ulsteinvik. En person ble skallet ned og fikk et mulig nesebrudd. Mann i 30-åra blir anmeldt.

Politiet ble noe etter klokka 04 varslet om bråk og vold i privat leilighet på Hauaplassen i Ålesund. I leiligheten ble det utøvd vold og skadeverk. En mann i 30-åra ble kjørt til lege for behandling. Han blir anmeldt for besittelse av narkotika. En mann i 50-åra ble pågrepet og satt i varetekt for vold og trusler.