Bentley tester biler på Vigra

Luksusbiler på rullebana

Det er ikke ofte man ser en Bentley på rullebana på Vigra.

– Nei, det er vel første gang det har skjedd. og det er veldig uvanlig at vi låner ut rullebana til testing av biler generellt, sier driftssjef for Avinor på Vigra, Bent Sjursen.

  • Har du tips til oss om denne saken? Send sms/mms til 95 400 400, eller epost til 95400400@smp.noForanledninga til at de engelske luksusbilene var der, var en henvendelse fra bilfabrikantens tekniske avdeling.

– De var her kun en kort stund, og de utførte forskjellige tekniske tester, forteller Sjursen.

– Og jeg måtte nøye meg med å se på, jeg fikk ikke prøvekjøre, forsikrer Sjursen.

Bentley har etter det Sunnmørsposten erfarer, brakt inn en rekke biler til Ålesund i forbindelse med et større arrangement de skal ha i området.

– Det er det lille jeg vet om dette, sier Sjursen.

Gjør som flere enn 22.000 andre - lik smp.no på Facebook

Engelske Bentley har produsert håndlagde luksusbiler i klasse med Rolls Royce i en årrekke, og er nå eid av Volkswagen. Prislappen på en ny Bentley i Norge begynner på godt over to millioner kroner.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Nattsvart sinn i sommerlyset:

Ensomheten tar ikke ferie

Hva gjør du nå? Kanskje stopper du opp og skriker mot himmelen. Kanskje lar du panna falle inn mot nærmeste stødige trestamme og kanskje, stående slik, gråter du en innbitt, ærlig gråt, som bare fuglene i trekrona over deg kan høre. Eller kanskje synker du sammen mellom gras, siv og greiner.

Slinningsbålet

Vekslende vær lørdag:

Slik blir det under bålet

Lørdag bærer preg av byger, men når Slinngsbålet tennes klokka 21.00 ser det ut til å bli opphold. - Og kanskje et lite solglimt!

Fra klokka 19.00:

Direktesending fra Slinningsbålet

Lørdag tennes Slinningsbålet, Sunnmørsposten og Bypatrioten sender direkte fra Slinningen fra klokka 19. Svart skjerm? Prøv en annen nettleser enn Explorer.