Like etter klokka 18.20 melder politiet på Twitter at veien er åpnet igjen etter en trafikkulykke. Vegen var stengt en periode mellom Bjorli og Verma etter at to biler kolliderte mandag ettermiddag. Ifølge politiet var det lange køer på stedet.

I følge politiet var det en norsk- og en utenlandskregistert bil som kolliderte.

– Jeg kan bekrefte at det var front mot front-kollisjon og at en person var fastklemt, men denne personen er frigjort, melder 110-sentralen for Møre og Romsdal til smp.no.

Slapp med moderate skader

Det var til sammen fem personer i de to bilene som var involvert. Fire i den utenlandske bilen og en i den norske. Begge førerene ble fraktet med luftambulanse til Molde sjukehus, melder Nordmøre og Romsdal operasjonsentral på Twitter.

– Luftambulanse frakter begge bilførerne til Molde sjukehus, forteller operasjonsleder Rolf Korstad ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til smp.no.

Begge mennene slapp fra ulykken med moderate skader, og tilstanden beskrives som stabil for begge to, opplyser sjukehuset mandag kveld. Ifølge NTB er dreier det seg om en norsk mann i slutten av 70-åra, mens den andre er en israelsk mann i midten av 60-åra.

Ukjent årsak

De resterende innvolverte i det utenlandske kjøretøyet skal være uskadd, eller ha mindre skader.

Politiet hadde mandag kveld ingen opplysninger til årsaken til ulykken. Det skal ikke ha vært andre vitner til kollisjonen, enn de involverte.

To menn ble fraktet til sjukehus med luftambulanse etter ulykken. Foto: Marit Elise Brudeli