I vår valgte Helene Higraff å følge drømmen. Hun har i flere år drevet med bryllupsplanlegging på hobbybasis, men i april satset hun for fullt med firmaet «Drømmebryllup & events».

– Jeg er utdannet stylist og har jobbet med mange bruder, men jeg fikk en ekstra smak på det da jeg selv giftet meg i 2013, forklarer Higraff.

Bridezilla

Higraff samarbeider med ulike lokaler, fotografer, en kokk og en blomsterbutikk. I tillegg hjelper hun til med alt brudeparet måtte ønske.

– Alle blir vel litt «bridezilla» når de planlegger bryllupet sitt, men det er ikke nødvendigvis negativt. Det er en stor dag der man vil at alle skal ha det bra, sier Higraff, og sikter til at kravstore bruder blir sammenlignet med monsteret fra filmen Godzilla.

Bryllupspakker

Via firmaet tilbyr Higraff ulike pakker.

Hvor mye ekstra et bryllup vil koste ved å bruke bryllupsplanleggeren er hun ikke sikker på.

– Det er vanskelig å si. Jeg får jo en del rabatter, og har mye utstyr i form av pynt og andre ting. Mange som har tatt kontakt med meg har vært positivt overrasket over prisene, hevder bryllupsplanleggeren.

– Jeg er sikker på det er et stort marked for dette her på Sunnmøre. Det er en fin måte å holde budsjettet sitt på. Det blir fort vanskelig å holde kontrollen når du bestiller noe her og noe der.