Tips oss

Tips oss på 95 400 400

  • Ring 95 400 400
  • Send e-post til 95400400@smp.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 95400400

Gudvangtunnelen stengt i flere uker

Opprydningsarbeidet etter brannen kan ta opp til en måned

 Oppryddingsarbeidet etter den dramatiske brannen i Gudvangatunnelen i Sogn og Fjordane vil ta lengre tid enn ventet. Tunnelen kan i verste fall bli stengt i én måned.

Alle kjøretøyer er nå fraktet ut av tunnelen, og arbeidet med å sette den i stand igjen er kommet godt i gang, melder Statens vegvesen torsdag.
I de verste partiene er tunnelen så sotete at det ikke lar seg gjøre å rengjøre den med vanlig vann. Det er nødvendig med spesialutstyr, som først vil være på plass på mandag.
Når tunnelen er vasket, starter arbeidet med å renske og sikre fjellet. Etter at den er sikret med bolter og sprutbetong, skal elektroinstallasjonene repareres. Dette arbeidet utføres av Mesta Elektro.
Det øvrige oppryddingsarbeidet utføres av entreprenørfirmaet E. Opedal & Sønner. (©NTB)

Mer å lese på smp.no:
Leses nå:

Forsiden nå:

Prest drept i gisselaksjon i kirke i Normandie

To menn som tok flere gisler i en kirke i Saint-Étienne-du-Rouvray i Frankrike, skal være skutt og drept av politiet. To av gislene skal også være drept, ifølge Le Parisien.

Avgått Fjord1-direktør: Sævik bør få kjøpe

Tidlegare Fjord1-direktør Dagfinn Neteland meiner det einaste fornuftige vil vere å selje den omstridde aksjeposten til Havila-eigar Per Sævik.

Folkevandringa til Europas stoltaste topp

Ingen andre fjell i Sunnmørsalpane er omtalt i vakrare ordelag. Stadig fleire tek turen til Slogen, men passar han for alle?

Forfølgde ambulansen - er politimeldt

Ein mann i 30-åra la seg på hjul etter ambulanse under utrykking.