<strong>19-seter:</strong> Claus Krohn og pilot Roy Uren (bak) inne i flyet av typen BA Jetstream 32 som Krohn Air bruker på ruta mellom Vigra og Trondheim. Foto: Staale Wattø (Foto: Staale Wattø)

19-seter: Claus Krohn og pilot Roy Uren (bak) inne i flyet av typen BA Jetstream 32 som Krohn Air bruker på ruta mellom Vigra og Trondheim. Foto: Staale Wattø Foto: Staale Wattø

Krohn Air har bestemt å kansellere

Krohn Air har bestemt seg for å kansellere alle fly mellom Vigra og Trondheim fra og med førstkommende mandag. Men de håper å komme tilbake.

Claus Krohn i flyselskapet sa til Sunnmørsposten torsdag at de vurderer å kutte ut ruta mellom Vigra og Værnes i oktober, men at selskapet først skal gå en runde med mulige næringslivskunder.

Krohn, som er mannen bak flyselskapet, sier til Sunnmørsposten at han holder fast på strategien om å snakke med næringslivet.

– Men det stemmer at vi kansellerer fra førstkommende mandag, sier Claus Krohn til Smp.no torsdag kveld.

– Det er fortsatt ei interessant rute, men det må også være lønnsomt. Vi får til lønnsomhet fra Molde. Så det burde være mulig også fra Sunnmøre der det bor dobbelt så mange, sier Krohn.

Han sier at det er snakk om å få to-tre passasjerer mer på hver avgang før det går rundt økonomisk. Færre ukentlige avganger er ikke aktuelt.

– Skal man først ha et rutetilbud, må det være fullverdig.

Det var 4. mars at selskapet etablerte ny rute mellom Ålesund og Trondheim, med to daglige avganger fra mandag til fredag.

Siste nyheter

Frifunne for graving i kulturminne

Eit byggefirma og ein maskinentreprenør er i Søre Sunnmøre tingrett frifunne for tiltalen om å ha øydelagt eit kulturminne, då dei grov ei grøft ved eit 4000 år gammalt bustadområde.

POD går for ni politidistrikter

Vil slå sammen Møre med Trøndelag.

Siste dag med omkøyring

Det er siste dag med omkøyring til og frå Fosnavåg.

Rivingssøknad er utfylt

Fylkesmannen har nok ein gong sett ned foten for helikopter til Svinøya. Men verken 62 grader Nord eller Kystverket vil gi seg utan kamp.

Demonstrerte mot ekstremisme

Muslimer i demonstrasjonstog i Volda.

Kjørte hjem fra jobb - med 3,5 i promille

Sjanglet og snøvlet da han ble hentet av politiet.

Samfunnsstraff for vold mot politiet

Ung jente sparket flere politibetjenter og ropte ukvemsord.

Her endte kjøreturen

Bil utfor vegen - trillet ned på gangveg.

Ikke lov å sortere ut skoleelever

Vi skal slutte med å forskjellsbehandle elever, svarer selskapet.