Tips oss

Tips oss på 95 400 400

  • Ring 95 400 400
  • Send e-post til 95400400@smp.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 95400400
<strong>19-seter:</strong> Claus Krohn og pilot Roy Uren (bak) inne i flyet av typen BA Jetstream 32 som Krohn Air bruker på ruta mellom Vigra og Trondheim. Foto: Staale Wattø
(Foto: Staale Wattø)

19-seter: Claus Krohn og pilot Roy Uren (bak) inne i flyet av typen BA Jetstream 32 som Krohn Air bruker på ruta mellom Vigra og Trondheim. Foto: Staale Wattø Foto: Staale Wattø

Krohn Air har bestemt å kansellere

Krohn Air har bestemt seg for å kansellere alle fly mellom Vigra og Trondheim fra og med førstkommende mandag. Men de håper å komme tilbake.

Claus Krohn i flyselskapet sa til Sunnmørsposten torsdag at de vurderer å kutte ut ruta mellom Vigra og Værnes i oktober, men at selskapet først skal gå en runde med mulige næringslivskunder.

Krohn, som er mannen bak flyselskapet, sier til Sunnmørsposten at han holder fast på strategien om å snakke med næringslivet.

– Men det stemmer at vi kansellerer fra førstkommende mandag, sier Claus Krohn til Smp.no torsdag kveld.

– Det er fortsatt ei interessant rute, men det må også være lønnsomt. Vi får til lønnsomhet fra Molde. Så det burde være mulig også fra Sunnmøre der det bor dobbelt så mange, sier Krohn.

Han sier at det er snakk om å få to-tre passasjerer mer på hver avgang før det går rundt økonomisk. Færre ukentlige avganger er ikke aktuelt.

– Skal man først ha et rutetilbud, må det være fullverdig.

Det var 4. mars at selskapet etablerte ny rute mellom Ålesund og Trondheim, med to daglige avganger fra mandag til fredag.

Mer å lese på smp.no:
Siste nyheter

Jente (10) fekk store brannskader i badestamp

Politiet er kopla inn etter at ei ti år gamal jente blei brannskada på over halve kroppen på hyttetur til Stryn.

Storbrannen i Bergen sentrum er slukket

Bergen/Oslo (NTB-Anniken Celine Berger): Storbrannen i Bergen sentrum er slukket, og brannvesenet er i gang med finsøking i de tre rammede husene.

Senterpartiet vurderer økt tvangsbruk i helsevesenet

Oslo (NTB): Det bør vurderes å øke bruken av tvang i helsevesenet for å gi utsatte grupper nødvendig hjelp til å berge liv og helse, mener stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp).

Prosten vurderer å forlate prestegarden

Først i september får kvar enkelt prest vite kor stort innhogg dei nye bustadreglane gjer i inntekta. Uvissa er stor for mange.