En video som viser Markus Johansen - opprinnelig fra Kvasnes i Sula kommune, teste Audi A4, har fått over 27.000 til å trykke «like» siden den blei lagt ut på Facebook i fjor sommer. For når Markus bestemmer seg for å skifte sang på anlegget ved hjelp av stemmestyringsfunksjonen, går det ikke som forventa. Bilen forstår overhodet ikke sulaværingens «vigraengelsk» og foreslår ganske andre løsninger enn det sjåføren ber om.

- I begynnelsen var det bare morsomt at den ikke ville gjenkjenne stemmen min, men etter ei stund blei jeg frustrert og småforbanna, sier Markus til dagbladet.no. Kjæresten Elina Hagen filma testinga - videoen kan du se øverst i denne saka.

- Etterhvert blei jeg oppfordra til å legge videoen også på Youtube. Det gjorde jeg nylig, sier Markus til smp.no.

- Det blei ikke noe bilkjøp?

- Nei, men det har ikke noe med stemmestyringsfunksjonen å gjøre, snarere at jeg fikk jobb som ambulanselærling og har valgt å prioritere annerledes økonomisk.

- Jeg har for øvrig prøvd Audi en gang etter dette også. Da skjerpa jeg engelsken min litt - og da gikk alt mye bedre, legger han til.

Informasjonssjef Marius Tegneby i Audi sier til dagbladet.no at de ler godt av filmen, og forklarer videre at stemmestyring forutsetter at man bruker rette kommandoer - på engelsk.