De tre første ble funnet i 8-tiden onsdag morgen, mens den siste ble funnet i 9.30-tiden, opplyser politiets pressevakt Alf Stormo i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

– Det var takket være signalene som ble oppdaget i går at mannskapene kunne gå omtrent rett på stedet der de omkomne ble funnet, sier Stormo.

Alle de omkomne ble funnet nedenfor Frusalhalsen, litt til siden for Kannsdalen som går ned mot Brandstad i Øksendalen.

Meldt savnet mandag

De fire mennene er alle i slutten av 20-årene og begynnelsen av 30-årene. De var på fjelltur ved den 1.552 meter høye fjelltoppen Litlskjorta da de ble meldt savnet mandag ettermiddag. Da hadde to andre fra gruppen tatt seg ned igjen, mens de fire skulle gå videre til Frusalhalsen.

De fire mennene skulle møte turkameratene på Brandstad på 200 meters høyde klokka 15 mandag ettermiddag, men dukket aldri opp. Politiet ble varslet mandag klokka 17.

Pårørendesenter

Sunndal kommune og politiet har i samarbeid opprettet et pårørendesenter på Phillipshaugen i Øksendal, skriver Adresseavisen.

Én av de fire har tilhørighet på Nordmøre, melder Tidens Krav. Ifølge Østlendingen skal en annen være fra Nord-Østerdal i Hedmark. (©NTB)