Onsdag fikk passasjerene på SAS-flyet seg en overraskelse da det plutselig sto en kylling på rullebanen og vinket inn flyet. Øystein Ytterland i kyllingdrakten sier det ble mye latter og positive tilbakemeldinger.

- Det hele begynte med at Ann Helen Støbakk i kafféen fikk tak i en kyllingdrakt. Hun er veldig glad i å stelle i stand slike ting og hadde også kjøpt inn mye godteri, forteller Ytterland, som endte opp med å være utkledd som kylling.

- Vi gikk rundt og delte ut godteri til barn på luthavnen. De fleste synes dette var kjekt, men noen ble litt redd for masken, sier han til smp.no. Så skulle Ytterland og Støbakk bare gå rundt og ta bilder forskjellige plasser på flyplassen, og det var da Ytterland plutselig endte opp med å vinke inn et fly for første gang i sitt liv.

- Vi skulle bare ta noen bilder, men plutselig fikk jeg lov å dirigere inn flyet med kyllingdrakten. Det var utrolig morsomt. Ytterland legger til at noen mer rutinerte stod bak og passet på.

Første og siste gang

Passasjerene syntes det var artig å bli vinket inn av en påskekylling. I følge Ytterland var det bare latter og positiv stemning.

- Det ble mye fliring ja, og jeg fikk bare positive tilbakemeldinger på stuntet mitt. Han tror nok dette er første og siste gang han får dirigere et fly iført kyllingdrakt.