Det har vært en spennende dag for jentene på Sykkylven J16. De ble nemlig valgt ut til å spille på direktesendt TV. Kampen mot jentene fra Nardo FK ble vist både på TV2 sportskanalen og TV2 Sumo. Kasper Wikestad kommenterte kampen og Jahn Ivar ”Mini” Jakobsen var også til stede for TV2. Sunnmørigen Jan Åge Fjørtoft tok også turen til bana for å få et glimt av jentene fra Sykkylven.

Tapte

Fra første stund var det Nardo jentene som dominerte kampen. De kom flere ganger på skuddhold og fikk plassert ballen i mål etter kun fire minutter. Resten av omgangen fortsatte med flere sjanser til Nardo, mens Sykkylven sjelden fikk avslutte. Første omgang endte 0-1. Andre omgang startet med flere sterke angrep fra Nardo, og kort inne i omgangen lå Sykkylven under 0-2. Sunnmørs jentene var sjanseløse og etter endt omgang blir resultatet 0-3 til jentene fra Trondheim.

Forventet

Sykkylven var forberedt på en tøff kamp og forventet at Nardo ville gå av med seieren.

- De har vunnet alle kampene sine den siste tiden, mens vi har tapt omtrent alle. Vi er veldig kamprustne og Nardo styrte hele kampen. Sier Sykkylven trener, Arnfinn Lødemel.

Han forteller at jentene synes det var spennende å få så mye oppmerksomhet rundt kampen, og regner med at noen av dem kanskje var litt nervøse.

- De fikk veldig mye oppmerksomhet, og da er det klart at noen blir litt nervøse, men det er ingen unnskyldning. Nardo var helt klart best. Sier han.