Pågrepet for å ha gått løs på kvinne ved hotell

Mann siktet for vold mot kvinne i Geiranger.

En mann i 40-åra er søndag pågrepet av politiet etter at han skal ha gått fysisk til angrep på en kvinne ved Hotel Union i Geiranger.

Ambulanse og brannvesen kom først til stedet, og varslet politiet som også sendte folk til Stranda-bygda.

– Kvinnen er påført lettere skader og hadde ikke behov for legebehandling, forteller operasjonsleder for politiet på Sunnmøre, Trygve Ødegård, til smp.no.

Mannen og kvinnen var gjester ved hotellet og ikke hjemmehørende i Geiranger. Det er ikke aktuelt å framstille mannen for fengsling, og i første omgang vil han bli tatt med til lege for vurdering.

Saken vil bli videre etterforsket.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Nattsvart sinn i sommerlyset:

Ensomheten tar ikke ferie

Hva gjør du nå? Kanskje stopper du opp og skriker mot himmelen. Kanskje lar du panna falle inn mot nærmeste stødige trestamme og kanskje, stående slik, gråter du en innbitt, ærlig gråt, som bare fuglene i trekrona over deg kan høre. Eller kanskje synker du sammen mellom gras, siv og greiner.

Slinningsbålet

Vekslende vær lørdag:

Slik blir det under bålet

Lørdag bærer preg av byger, men når Slinngsbålet tennes klokka 21.00 ser det ut til å bli opphold. - Og kanskje et lite solglimt!

Fra klokka 19.00:

Direktesending fra Slinningsbålet

Lørdag tennes Slinningsbålet, Sunnmørsposten og Bypatrioten sender direkte fra Slinningen fra klokka 19. Svart skjerm? Prøv en annen nettleser enn Explorer.