En ung sjåfør som var innblanda i en trafikkulykke i Midsund onsdag, er fratatt førerkortet på grunn av mistanke om uvettig kjøring.

Politiet mener at ulykken trolig skjedde i forbindelse med en forbikjøring. Men omstendighetene rundt hendelsesforløpet er fortsatt uklare, opplyser operasjonsleder Kjell Biesmans hos politiet i Nordmøre og Romsdal.

Utskrevet

Sjåføren av personbilen, en mann i slutten av tenåra, kom bakfra og krasjet med en traktor på Otrøya tidlig onsdag.

Denne sjåføren var innlagt ved Molde sjukehus, men slapp fra ulykken med lettere skader. Det ble tidligere opplyst at mannen ble alvorlig skadd, men det viste seg å ikke stemme.

Alvorlig skadd

Traktorsjåføren, en eldre mann rundt 70 år, ligger fortsatt med alvorlige skader ved intensivavdelinga til sjukehus. Tilstanden blir fredag beskrevet som stabil.

Både ulykkegruppa til Statens vegvesen og kriminalteknikere fra politiet har gjort undersøkelser på stedet. Politiet har også vært i kontakt med andre vitner til ulykken.

Den videre etterforskningen vil forsøke å bringe på det rene hvordan ulykken skjedde, og om det er grunnlag for å straffeforfølge noen av de involverte.