I slutten av september var Myklebust tilbake på banen for AaFK 2 i en kamp mot Sogndal 2 i 3. divisjon.

Der scoret han ett mål og hadde to målgivende, men flere kamper ble det ikke for 22-åringen forrige sesong.

– Skaden er som den har vært, det er vondt og uforandret. Jeg kommer til å bruke tiden framover til å ta det helt rolig i håp om at smerten blir mindre. Men verken jeg eller legene vet hvor lang tid det vil ta, og eventuelt om smertene forsvinner i det hele tatt, sier han til Sunnmørsposten.

Kroniske problemer

Myklebust og Fredrik Ulvestad kom inn som en frisk pust på AaFKs A-lag og fikk gjennombruddet i 2011-sesongen.

Mens sistnevnte har spilt fast på laget de tre siste sesongene, har det ikke gått like bra for Myklebust. 22-åringen har kun spilt 12 kamper fra start i eliteserien de tre siste sesongene.

– Jeg har kroniske problemer på framsiden av låret opp til festet i hofteleddsbøyerne, forklarer han.

– Usikkert

Angrepsspilleren har tidligere ikke lagt skjul på at det har vært tøft å være skadet så lenge. Sist han spilte i eliteserien, kom han inn som innbytter borte mot Haugesund 14. juli i 2013. På vegen fram mot å bli frisk har han fått flere tilbakefall.

– Det er jo ingenting jeg vil mer enn å spille fotball på et så høyt nivå som mulig, men det er et godt stykke dit fra slik situasjonen min er nå. Jeg håper at det med tiden kan bli bedre, men dette er usikkert, sier Myklebust.

Klubbløs

Angrepsspillerens kontrakt med AaFK gikk ut for noen dager siden, men det er ikke snakk om å finne seg en ny klubb med det først.

– Det er ikke noe poeng i å finne seg en ny klubb når jeg ikke er frisk, mener 22-åringen.

Hødd har flere ganger tidligere vurdert å gå for Myklebust, men han er ikke aktuell for klubben foran denne sesongen.