Siste fra forsiden

Gründer frå Hornindal har designa varme skosolar

Kalde føter gav varm idé

Vi frys oftast på hendene og føtene. Det tek desse karane på alvor, og lanserte denne veka ein ladbar, batteridriven varmesole.

Venter vekst i ny allianse:

Fiskeeksportør går sammen med trålrederi

Nor Seafoods går sammen med rederiet Holmøy Maritime og bemanner opp salgsapparatet i Ålesund.

Storm og OBS-varsel - men søndag er det håp:

– Det blir mye vær de neste dagene

Lavtrykket i Norskehavet setter sitt preg også på været i Møre og Romsdal fredag og lørdag, mens søndag kan bli en bra dag for toppturentusiastene.

Store ødeleggelser etter Ylva i Nord-Norge

Takene har blåst av mange fjøs, og tusenvis har mistet strømmen, men så langt har ekstremværet Ylva ikke ført til alvorlige personskader.

Siste fra NTB
fredag 24.11 2017
06:07

Venstre fram på ny måling

Venstre går fram et helt prosentpoeng til 4,8 prosent på Dagbladets novembermåling. Frp går mest fram, mens Sp er målingens taper.

fredag 24.11 2017
05:43

USA sender jagerfly til Sør-Korea

USA sender flere jagerfly til Sør-Korea der de skal delta i en felles militærøvelse som blir sett på som en ny maktdemonstrasjon overfor Nord-Korea.

fredag 24.11 2017
05:30

Juleshopping fra sofakroken gir ny pakkerekord 

Det går mot ny pakkerekord på posten før jul. Årsaken er mer netthandel, større trykk på Black Friday og bedre logistikk. Og stadig flere vil ha pakkene hjem.

fredag 24.11 2017
04:46

Stor vannlekkasje i Oslo

Flere bygninger er berørt av en stor vannlekkasje i Nydalen i Oslo natt til fredag. Trolig er det hovedvannledning som er røket.

fredag 24.11 2017
02:08

Syria sender delegasjon til fredssamtaler i Genève

Syrias fragmenterte opposisjonsgrupper meldte tidlig fredag ​​at de vil sende en delegasjon til neste ukes fredssamtaler i Genève.