Siste fra forsiden

Snøskred stenger Vikafjellet

Riksvei 13 over Vikafjellet er stengt på grunn av et snøras ved Storehaugtunnelen i Vik i Sogn og Fjordane. Politiet mistenker ikke at noen er tatt av skredet. 

Djevelen held hus i detaljane

I arkivleitinga etter drosjekusken Elsa Blindheimsvik nyleg, vart vi vár noko interessant i eit par andre eksponeringar frå den gilde dagen 7. juni 1958.

Leiar, 28. mars:

«Senterpartiet som angrande bruktbilseljarar»

Senterpartiet vil ha eit krafttak for å tette etterslepet i vedlikehaldet av dei fylkeskommunale vegane. Det er bra at Senterpartiet har kome til denne konklusjonen. Det var nettopp dette partiet som skreiv ut denne rekninga til fylka.

Bankene sier nei til flere lånesøknader

Etter at finansminister Siv Jensen (Frp) innførte strengere regler for boliglån fra årsskiftet, får flere lånesøkere nei fra bankene.

Siste fra NTB
tirsdag 28.03 2017
05:36

 Politiets Fellesforbund håper på støtte til bevæpning

Bevæpnet politi kan bety forskjellen på liv og død, mener PF. De håper på støtte fra utvalget som har vurdert om norsk politi bør få bære våpen.  

05:30

Myanmar i villrede etter ett år med Suu Kyi

Mens noen fortsatt har stor tro på Myanmars demokratiske framtid, er andre i ferd med å miste tålmodigheten med regjeringen til Aung San Suu Kyi.

05:28

Lærermangel i Nord-Norge

De ti neste årene vil Nord-Norge trenge minst 4.000 nye lærere. I tillegg er andelen ufaglærte høyere i nord enn resten av landet. 

05:17

Fire vedtak mot Obama-reguleringer signert

President Donald Trump signerte mandag fire vedtak som reverserer reguleringer innført av Obama-administrasjonen.

05:17

Amnesty: Mulige folkerettsbrudd i Mosul

Amnesty sier økningen i sivile drepte i Mosul, kan tyde på at den USA-ledede koalisjonen ikke gjør nok for å hindre at ikke-stridende dør i kampene om byen.