Ulrik imponerte alle

I dag debuterte Ulrik Strømmen (8) i sitt første gokartløp.

Vant Det var en stolt Ulrik Strømmen som tok førsteplassen i Cadetti under lørdagens stevne. Nå gleder han seg til resten av sesongen, og drømmer om en sammenlagtseier i cupene på Nordvestlandet.  

Sport

For et år siden startet åtteåringen fra Ålesund med gokart, og i dag, lørdag var det duket for hans første løp noensinne. Etter å ha gledet seg lenge var det en spent gutt som stilte til start i finaleheatet sammen med seks andre kjørere.

– Jeg har gledet meg lenge, men jeg var jo også litt nervøs, forteller Ulrik som innrømmer at å kjøre gokart kan være litt vanskelig, men likevel er kjempegøy.

Overrasket seg selv

Og at iveren har gitt utbytte er det ingen tvil om. Til tross for at Ulrik kjørte mot flere førere med langt mer erfaring, var det likevel han som stakk av med seieren - til sin egen overraskelse og alles beundring.

– Det var flere av de i jeg kjørte mot som har deltatt i flere løp. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vinne, smilte en svært fornøyd Ulrik etter å ha tatt seieren med tiden 10.21716 på femten runder i gokart-løypa i Olsvika, hvor dagens stevne fant sted.