Warholm brukte opp kreftene før stafetten

Det norske stafettlaget på 4 x 400-meter endte sist av alle i kvalifiseringen. Karsten Warholm var en av løperne på laget.
Sport

Dimna-utøveren løp sammen med Mauritz Kåshagen, Josh-Kevin Ramirez og Torbjørn Lysne inn til 3.10,63, noe som var dårligst av samtlige i det norske lagets kvalifiseringsheat. Storbritannia vant heatet på 3.01,63.

Warholm har så langt hatt et glimrende mesterskap. 20-åringen tok OL-kravet i torsdagens semifinale på 400 meter hekk, og endte på sjetteplass i finalen på fredag i sitt første senior-EM.

– Vi bestemte oss for å gå inn og ut av denne stafetten som et lag. Jeg synes det var å gøy å løpe sammen med gutta. Men jeg brukte nok all min energi på langhekken. Jeg synes jeg kom fint ut av det i går med sjetteplass i finalen, og jeg hadde i grunn ikke så mye mer å gi i dag. Det ble som det ble. Men det er moro å markere at friidretten også er en lagidrett, selv om resultatet ikke ble så mye å skryte av, sa Warholm til NTB.

(SMP/NTB)