Oppgjøret var på mange måter en såkalt «sekspoengskamp». Ettersom hele sju lag rykker ned i år, er Brattvåg - med sine 23 poeng - plutselig under nedrykksstreken etter lørdagens 1-3-tap. Motstander Brumunddal er nå over streken med ett poeng mer.

I Brumunddal tok vertene ledelsen etter 24 minutter ved Sigurd Ertsås. Vondt ble til verre for Brattvåg ni minutter senere da Håkon Aalmen la på til 2-0.

Like før pause ble kampen i praksis punktert: Hjemmelaget fikk et straffespark som Sigurd Ertsås satte i nota.

Brattvåg hevet seg litt i andreomgang, men var egentlig aldri i nærheten av poeng selv om Tor Torgersen scoret et selvmål med 20 minutter igjen av kampen.

Brattvågs formutvikling gjør uansett at det blir en spennende høst med tanke på å holde seg i 3. divisjon. Brattvåg har forsterket seg til høstsesongen, og i dag fikk Harmohan Singh sin debut for klubben.

Han hadde nok håpet på en bedre start i gul/blått.