Før kveldens kamp lå Langevåg sist på tabellen uten et eneste poeng, mens kveldens motstander sto uten tap på de fire første serierundene. Denne gangen ble det sesongens første trepoenger for Langevåg.

- Vi har hatt mange slike kamper der vi har dominert uten å vinne, så det var godt at seieren endelig kom. Vi er jo ikke noe bunnlag i denne divisjonen, sier Langevåg-trener Rune Hoem.

Bortelaget tok ledelsen

Men det var gjestene fra Sykkylven som tok ledelsen etter 10 minutter, men to minutter senere utlignet Vinjar Vedde på et skudd. Første del av omgangen var relativt jevn, men bortelaget hadde et lite overtak. Like før pause tok Langevåg ledelsen ved Vinjar Vedde etter et innlegg.

Kun to minutter etter pause økte Carl Fredrik Engholm Holen til 3-1. Albert Devold økte til 4-1 etter rundt timen på et straffespark som bortelaget skjønte lite av. Helt på tampen av kampen fastsatte Isak Dybvik sluttresultatet til 5-1.

Fem 15-åringer

- Vi manglet en del folk til denne kampen, og avsluttet med fem 15-åringer på banen. Men nå framover får vi tilbake flere spillere, så jeg håper det var starten på en opptur, sier Hoem.

FK Sykkylven-trener Robert Sogge var naturlig nok skuffet etter 5-1-tapet.

- Vi har vært bra første 20 minuttene i flere kamper, men så faller vi helt sammen. Vi var for dårlig foran begge målene denne gangen, og da er det ikke mulig å vinne. Det er fullt fortjent at Langevåg vinner, sier han.

Emblem slo Larsnes/Gursken

I kveldens andre kamp i 4. divisjon vant Emblem 3-1 hjemme mot Larsnes/Gursken, etter å ha ledet 2-0 til pause. Jim Tore Humborstad og Thomas Gjøsund scoret i første omgang, og Humborstad økte like etter pause. Jan Petter Mork satte inn gjestenes redusering ti minutter før slutt.

4. divisjonsrunden fortsetter med Norborg-Skarbøvik, Rollon-Volda og Godøy-Bergsøy i morgen kveld. Alle kampene kan følges direkte på smp.no.