For det ble spenning så det holdt i Blindheimsherrenes seriepremiere i hjemmehallen mot det” polske” laget Polonia fra Oslo, et lag bestående av en rekke rutinerte og storvokste polakker med stor slagstyrke. Kampen gikk til et siste og avgjørende sett som hjemmelaget kriget i land.

– Vi var veldig spente på denne kampen, og vi møter et rutinert og sterkt lag. Men vi gjør jobben, og vi sa før kampen at vi måtte være tøffere enn dem og gjøre mindre feil enn dem, men det å kombinere disse to tingene er vanskelig, sa en tilfreds trener Hallgeir Buset, som likevel ikke var helt fornøyd.

– Skulle ha vunnet kampen tidligere

Buset mener Blindheim tapte et poeng.

– Vi skulle ha avgjort kampen tidligere. Vi gjennomfører en helt OK kamp, men taper det viktige fjerdesettet slik at kampen går til et siste sett, og dermed mister vi et poeng. Denne kampen skulle vi ha vunnet 3-1. Men det viser seg at våre spillere er såpass rutinerte og tøffe i hodet at vi hanker det inn i siste sett. Vi ledet 7-4 i dette siste settet, men de henta oss inn igjen, og da var jeg bekymra. Men vinnerskallene til spillerne slo inn, vi snur det tilbake og tar seieren, sa Buset.