Hødd-trener Sindre Eid var ikke fornøyd med dagens prestasjoner, men er allikevel glad for å kunne ha med seg alle tre poengene.

– Vi vinner fortjent med tanke på målsjanser, men vi spiller litt med pauseknappen på i dag. Dagens kamp er kanskje den svakeste prestasjonen vi har hatt i serien, men vi vinner kampen, som til syvende og sist er det viktigste, sier Eid til Sunnmørsposten.

Her kan du se hele kampen i opptak.

Sjansefattig første omgang

Kampen hadde bare vart i 8 minutter før Hødds Eirik Saunes sendte hjemmelaget opp i føringen.

Den påfølgende corneren hadde ingen av lagene spesielt god kontroll på og Vålerenga 2 var heldige som ikke lå under 2-0.

Minutter senere ble Markus Naglestad spilt igjennom mens han hadde en VIF II-spiller hengende over seg før han gikk ned i straffefeltet, men dommeren valgte å la spillet gå videre.

Dermed gikk Hødd inn til pause med en 1-0-ledelse i en veldig sjansefattig omgang hvor Hødd hadde styrt spillet.

Overtidsdrama

Den andre omgangen startet slik den første sluttet. Hødd styrte spillet og hadde god kontroll inntil Vålerenga 2 kom på en kontring og får sin første sjanse i kampen da Sander Werni setter ballen i tverrliggeren, men har blitt avblåst for offside. Etter den sjansen fikk ungguttene fra Vålerenga blod på tann, og fem minutter senere jager Werni ballen mens Henrik Breimyr prøver å skjerme ballen inn til Alme, men plutselig tupper Breimyr ballen til siden for Alme, og Werni har en enkel oppgave å sette ballen i det tomme målet.

1-1-målet til Vålerenga 2 tente en gnist i Hødd-laget som igjen tok over kampen og var farlig frempå flere ganger mot slutten av kampen, nærmest av de alle var Markus Naglestad som skøyt ifra 5 meteren bare for å bli stoppet på streken av Vålerenga 2 kaptein Jonas Levernes.

Naglestad var svært nære igjen på overtiden da han headet ballen fra hjørnet av femmeteren like til side fra mål. Men det skulle bli jubelscener da Naglestad setter ballen inn til 2-1 i kampens absolutte siste sekund og sikret at Hødd fikk med seg alle 3 poengene fra Ulsteinvik.

– Bortsett fra i dag har vi spilt veldig bra spillemessig sett. I dag lugget det litt, men vi får seieren til slutt og henger med i toppen nå, sa en veldig glad og fornøyd Markus Naglestad etter kampen.

Tøff cupkamp

Med seieren mot Vålerenga 2 har Hødd ennå til gode å tape på Høddvoll denne sesongen. På torsdag venter Eliteserielaget Kristiansund i den 3.runden av cupen.

– Vi lever under et poengpress i hele år, men i cupkampen kan vi slippe oss litt mer løs og forhåpentligvis spille bedre enn i dag, sa Hødd-trener Sindre Eid etter kampen mot Vålerenga 2.