Manager-mamma Kristine Haddal styrer Warholm-butikken

– Kan ikke bare være mamma oppe i alt dette

Hun har gått fra å være en vanlig mamma som stilte opp for sønnen sin til å bli manager for en av Norges mest populære idrettsutøvere. Kristine Haddal tror det bare er en fordel at hun er moren til Karsten Warholm.

WARHOLM-KLANEN: Familien har sjølsagt vært på plass for å følge Karsten. Mormor Elsa Kleppe, onkel Knut Johan Haddal, søster Sigrid Warholm (til venstre), søskenbarn Markus Lund Haddal, pappa Mikal og mamma Kristine Haddal. 

Det hender at vi av og til kan ta en prat om hvor vi står

Kristine Haddal
Sport

For mens 22-åringen herjer på idrettsarenaen, er det mamma Kristine som tar seg av alt utenfor. Og det har blitt mye i takt med at Karsten Warholm har sjarmert det norske folk på friidrettsbanen de siste årene.