Manager-mamma Kristine Haddal styrer Warholm-butikken

– Kan ikke bare være mamma oppe i alt dette

Hun har gått fra å være en vanlig mamma som stilte opp for sønnen sin til å bli manager for en av Norges mest populære idrettsutøvere. Kristine Haddal tror det bare er en fordel at hun er moren til Karsten Warholm.

WARHOLM-KLANEN: Familien har sjølsagt vært på plass for å følge Karsten. Mormor Elsa Kleppe, onkel Knut Johan Haddal, søster Sigrid Warholm (til venstre), søskenbarn Markus Lund Haddal, pappa Mikal og mamma Kristine Haddal.  Foto: Privat

Det hender at vi av og til kan ta en prat om hvor vi står

Kristine Haddal
Sport

For mens 22-åringen herjer på idrettsarenaen, er det mamma Kristine som tar seg av alt utenfor. Og det har blitt mye i takt med at Karsten Warholm har sjarmert det norske folk på friidrettsbanen de siste årene.