– Det var helt unødvendig at vi ga vekk denne ledelsen. Egersund scorer på sin aller første målsjanse da de reduserer til 1-2, og så på den andre når de går opp til 2-2. Vi glipper i avgjørende situasjoner. Og det er sjelden det skjer ved to anledninger, sa Sindre Eid. Etter å ha sett gjestene fra Rogaland score etter 82 og 88 minutter, og hentet opp 0-2 til 2-2.

– Vi må ikke glemme at Egersund er et godt lag, sammen med oss er de formlaget de siste ti seriekamper, legger Eid til.

Ros til debutant

Han var fornøyd med mye hos egne spillere, tross «blackout» i innspurten.Debutanten Bam Phudithip gjorde en veldig bra jobb. Husk at fire av de fem som startet hos på midtbanen i dag var under 20 år, sa trener Eid.Trener Eid trøstet seg likevel med at Hødd står som serieleder ettersom Skeid tapte 2-3 for KFUM tidligere lørdag.

Hektisk avslutning

Det ble en hektisk avslutning av denne 2. divisjonskampen. Hødd så ut til å gå mot tre sikre poeng da Joakim Osvold førte laget opp i 2-0 i det 82. spilleminutt.

Men i neste angrep reduserte gjestene ved Roy Miljeteig, før de utlignet til 2-2 seks minutter senere ved innbytter Kevin Beugre.

Hødd hadde lenge grepet på kampen, men Egersund hevet seg etter en svak 1. omgang og trykket på i 2. omgang.

Stor sjanse

Hødd-debutant Bam Phudithip kunne gitt Hødd føringa allerede etter 36 sekunder. Da han løp seg fri inn i straffefeltet. 19-åringen heading gikk dessverre til side for målstengene, det kunne blitt en pangdebut for unggutten.

– Ballen sklei av på hodet og den gikk utenfor. Jeg hadde en god posisjon og sjanse der, innrømmet debutanten. Som jobbet svært bra i de 86 minuttene han fikk på banen.

Tok ledelsen

Hødd tok likevel en fortjent ledelse etter knappe 25 minutter på Høddvoll et langt innkast ble flikket videre inn i feltet der midtstopper Haugen var våken. Han ekspederte ballen i mål fra kort hold.

At Hødd ledet ved halvspilt kamp var det lite å si på, hjemmelaget hadde klart flest måltilbud. I de bakre rekker jobbet Hødd godt, anført av en opplagt keeper Ole Konrad Alme og et trygt forsvar i 3-5-2-systemet.

Alme ble fortjent nok kåret til Hødd beste. God var også første målscorer Eirik Haugan.

Egersund ligger fortsatt på 3. plass og er ikke ute av opprykkskampen.