3. runde i NM:

Imponerende 1. omgang - kreftene tok slutt

Bergsøy skapte stor stemning i Herøyhallen før pause, i 2. omgang ble de straffet av eliteserielag.

TOPPSCORER: Evaldas Grieze ble toppscorer i 3. rundekampen mot Bækkelaget onsdag kveld med åtte scoringer.   Foto: Jarle Mordal

FORNØYD: Bergsøy-trener Thomas Buchardt var godt fornøyd med sitt lag i torsdagens cupkamp i Herøyhallen.  Foto: Bergsøy Handball

Sport

450 tilskuere ble svært imponert over hjemmelaget Bergsøy som holdt gjestene Bækkelaget til 12-15 ved pause under 3. rundekampen i NM onsdag kveld.

- Vi brente faktisk fem hundreprosentsjanser i 1. omgang og kunne vært enda nærmere. Et tøft forsvar holdt oss inne i kampen. I 2. omgang giret Bækkelaget opp tempoet i sitt forsvarsspill og etter hvert ble vi løpt i senk. Men vi står uansett fram som et godt lag, og det var gøy å  være i hallen.

Fornøyd trener

Oppsummerte en godt fornøyd Thomas Buchardt, trener for Bergsøys 2. divisjonslag etter 21-35 (12-15) mot Bækkelaget onsdag kveld.For Bergsøy kom fire spillere på scoringslista: Evaldas Grieze 8, Emil Raknes 6, Jonas G. Lund 4, Lars Erik Bøe 3.For toppserieklubben Bækkelaget scoret Emil Sundal (toppscorer i eliteserien forrige sesong) og Emil R. Nedregård sju mål hver som mestscorende.

Seriestart lørdag

Lørdag åpner seriesesongen for Bergsøy, da også med hjemmekamp mot Stord.- Nå skal vi ha en siste fellestrening torsdag og drille mer på spillesystem. Og så lage Herøyhallen til vårt fort denne sesongen, sier en offensiv Thomas Buchardt.