Christian Holstad Lilleng har fått smigrende tilbud

Kan bli skytetrener i India

Christian Holstad Lilleng fra Hildre og Brattvåg skyttarlag har fått tilbud om trenerjobb i India.

Indisk eventyr?: Christian Holstad Lilleng har fått tilbud om å bli trenerutvikler for det indiske skytterforbundet. Men hensynet til jobb og familie her hjemme teller mest, sier han. Foto: S. Wattø Foto: Staale Wattø sw@smp.no  Foto: Staale Wattø

Sport

Der kan han få jobb som trenerutvikler, det vil si at han i tilfelle får jobben med å skolere Indias beste skytetrenere.

– Jeg fikk for noen uker siden en hyggelig henvendelse fra Indias OL-medaljør Gagan Narang. På vegne av det indiske skytterforbundet spurte han om jeg kunne tenke meg å jobbe for dem. India har nå over 20 heltidsansatte skytetrenere, og rundt 3000 skyttere i såkalte talentgrupper rundt omkring i landet. Og jeg må si at dette tilbudet ble jeg trigget av, forteller Lilleng.