Marius Nakken har satt seg hårete mål

– Ofrer alt jeg kan

Marius Nakken har nylig lagt bak seg en sterk sesong bak rattet, men er allerede i gang med å sikre satsingen mot en ny sesong.

god sesong: Marius Nakken fikk en tøff start på årets sesong i de to cupene som Porsche har ansvaret for internasjonalt. Men det løsnet utover i løpene og han kunne bestige seierspallen på Sachsenring i østlige delen av Tyskland, andre helga i september. Det er så langt karrierebeste for unggutten fra Ålesund. Neste år håper Nakken å delta under alle løp i den gjeve Porsche Super Cup. FOTO: ODD SØLVE I. GRANNES 

Sport

– Jeg tror helt ærlig ikke at det er så mange idrettsutøver som bruker så mye tid og energi på å nå målene sine. Jeg bruker hver eneste dag på det, ofrer alt jeg kan, det er det eneste jeg tenker på. Jeg tror personlig at det er få som legger ned så mye arbeid som meg, forteller Nakken til Sunnmørsposten.