Spjelkavik-Rilindja skal spilles onsdag 10. oktober

– Skandaløst

Den avbrutte 3. divisjonskampen mellom Spjelkavik og Rilindja er nå terminfestet til onsdag 10. oktober klokka 16. Det passer Rilindja særs dårlig.

Vannpolo: Baneforholdene på deler av bana var håpløse i kampen Spjelkavik-Rilindja, og etter 23 minutter blåste dommeren av kampen. På stillinga 1-0 til Spjelkavik. Kampen gjenopptaes kommende onsdag, om Rilindja i det hele tatt kommer. De føler seg «bortdømt» av NFF. Foto: F. Walderhaug  Foto: Fridgeir Walderhaug

Sport

– Dette er overformynderi fra NFFs side. De har kun tatt hensyn til Spjelkavik, selv om vi har forklart forbundet at vi trolig ikke kan stille lag den 10. oktober. NFF har overhodet ikke brydd seg om våre argumenter, raser lagleder og styremedlem Dzemadin Neziri.